AHISKALI GENÇLER BİRLİĞİ “BİRLİK ÇAĞRISI”

Aziz milletim! Ahıskalı Gençler Birliği Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz ortak kararı sizlere arz ederim. Öncelikle Türk milletini savunmak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm halkımıza sabır diliyoruz. Türkiye’de yaşanan acılı durum karşısında Ahıska Türkleri olarak birlik olmamız gerekmektedir. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaşanan münakaşalar Ahıska Türklerinin barışını ve huzurunu zedelemektedir. Gençler olarak bizleri derinden etkileyen bu tartışmalara artık bir son verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Sayın İsmail Rahimov, Sayın Ziyeddin Kassanov, Sayın Cavid Aliyev; Ahıska’nın Geleceği Gençliğe Emanettir diyerek çıktığımız yolda kendimize örnek almamız gereken siz büyüklerimizin ortak şekilde hareket etmesini, gereksiz ithamların sona erdirilmesini, ve birlik olmayı AGB Yönetim Kurulum ve tüm gençliğimiz adına sizlerden talep ediyoruz. Milletimizin temsilcileri olarak ortak bir toplantı gerçekleştirmeyi ve sorunların çözüme kavuşturulmasını teklif ediyoruz. Vakit Birlik Olma Vaktidir.
Saygılarımla AGB BAŞKANI KAMİLE KEMAL